Åsas egentid

”När mamma och jag bestämde oss för att åka på spa-semester till Polen så valde vi att arrangera vår resa med hjälp av SystrarnasPolen. Valet var inte svårt för jag har haft flera bekanta som åkt med systrarna och som lämnat bra rekommendationer.
SystrarnasPolen är mycket duktiga att göra varje resa unik och anpassar sig helt efter de önskemål som finns. Visst hade vi kunnat boka någonting själva men då hade vi aldrig upptäckt det sagolika slottet som systrarna bokade. Den service vi har fått genom hela resan – som i och för sig ännu inte är slut för vi har en dag kvar – har varit helt outstanding.- Åsa ”
SystrarnasPolen-Polenresor-71

Åsas Paket:
Avkoppling i underbar, sagolik miljö!
Detta är vår nyaste samarbetspartner!
Lyxigt, modernt och fantastiskt fint Spahotell ***** i Gdynia. Detta är något utöver det vanliga. Den vackra 1700-talsbyggnaden ligger i en park i Gdynia och alla rum ser olika ut. Spaavdelningen erbjuder mängder av behandlingar och restaurangen serverar underbar mat med avsmakningsmenyer med upp till elva rätter!
I offerten ingår:
– Sex nätter i ett dubbelrum
– Sex frukostbufféer
– Välkomstdrink
– Välkomstritual i spaavdelningen
– Sex tvårättersmiddagar inkl. alkoholfri dryck på hotellets restaurang
– Tillgång till pool, bastu, jacuzzi, soläng och gym.
– Spabehandlingar för två personer: 90 min helkroppsmassage + manikyr/pedikyr Massagen är framtagen av deras egna spaterapeuter och är en kombination av orientaliska massagetekniker.
– Fri tillgång till Wi-Fi
– Transport från och till flygplatsen i Polen
– Tillgång till chaufför för att åka in till Sopot, Gdynia eller Gdansk vid tre tillfällen