Katarinas födelsedagsresa

”Vill tacka för en alldeles fantastiskt arrangerad resa!!!! Den innehöll allt vi kunde önska och nu är vi hemkomna med vår nyblivne 40-åring????. Hela tjocka släkten fick avnjuta härligt boende, god mat och dryck, galna aktiviteter på aktivitetsparken och mycket mycket mer. Längtar redan tills nästa gång! Kram och än en gång… TACK, ni e superproffsiga och har verkligen hjärtat med i allt ni gör-Katarina”

Katarina ville samla ihop hela familjen, stora som små, för att fira hennes man på ett speciellt och minnesvärt sätt. Läs här om hur deras vistelse i Polen såg ut:

Det 4-stjärniga Hotell Nadmorski har utsikt över Gdańskbukten och ligger vid naturskyddsområdet Trójmiejski Park Krajobrazowy. Här bor ni i en vacker och fridfull miljö men bara 1 km från Gdynias livliga centrum. Precis nedanför hotellet hittar ni den 2 km långa strandpromenaden och cykelleden som tar er till stranden och härliga kaféer och uteserveringar.
Hotellet har tre fantastiska restauranger och en bar. Här finner ni även hälso- och skönhetscentret Genesis SPA som erbjuder mängder av behandlingar och våra gäster har 15% rabatt.

Det här hotellet har ett fantastiskt läge och hög standard. De profilerar sig som ett hälso och aktiv livsstil hotell och deras restauranger erbjuder alltid hälsosam kost och färskpressade juicer. Här kan man gratis låna deras cyklar och gåstavar, fri tillgång till gymmet.

• Två nätters boende på fyrstjärnigt hotell i Gdynia
• Champagnefrukost
• Skogsexpedition(Liknar femkamp, uppdrag som ni ska lösa gemensamt, linbana, fyrhjulingar och grill + två öl per person på Adventure Park,
• Födelsedagsmiddag inkl. öl på Ölbryggeriet (det kommer in rör med deras egenbryggda öl)
• Två spabehandlingar per person
• Transport till och från flygplatsen och Adventure Park