VI ÄR SYSTRARNA.

Vi är två systrar, födda och delvis uppvuxna i Polen. Vi flyttade till Sverige 1989, och några år senare delade ödet och kärleken oss åt. Agata valde att stanna kvar i Sverige medan Kinga begav sig tillbaka till Polen. Under dessa år ifrån varandra har vi ordnat resor och utflykter för vänner och familj från Sverige till Polen.

År 2010 friade Agatas pojkvän och självklart valde den blivande bruden att anordna bröllopet i Polen. Med hjälp av Kinga sattes planerna i verket. Över 100 svenska förväntansfulla gäster flög till vackra Polen. Dagarna som kom ägnade vi åt att visa en bit av vår kultur, vår mat och så klart hur ett riktigt polskt bröllop går till. Känslan av att ha alla i vårt hemland var magisk och att sedan höra alla gästers positiva intryck var ännu bättre!

Systrarnas Polen Logo

Där och då, under denna fantastiska bröllopshelg, föddes idén till SystrarnasPolen. Sen dess har vi fått förtroende att anordna bröllop, möhippor och svensexor, kärlekssemestrar, spahelger, konferenser och golfresor. Många känner inte till vad Polen har att erbjuda och alla vackra platser som inte alltid är lätta att hitta på egen hand. Vi vet var alla smultronställen finns, och de plånboksvänliga priserna ger möjligheten att unna sig lite extra lyx och få ut så mycket som möjligt av sin semester. Vi vill med stolthet visa er mer av alla vackra platser som gömmer sig i Polen!

Inspireras av våra resor

 

Sparesor

Sparesor

Vi samarbetar både med Spahotell som är belägna mitt i storstadspulsen och ute på landet där man kan pusta ut och verkligen koppla av.
Här kan alla unna sig lite extra lyx!

Golfresor

Golfresor

Trestadsområdet erbjuder inte bara vackra stränder, bad och god mat här hittar ni även fantastiska golfanläggningar.

Konferens

Konferens

Vi samarbetar med hotell i hela Trestadsområdet med fullt utrustade konferensrum.
Teambuildings aktiviteter, middagar, transport…
Vi fixar allt!

 

Möhippa/Svensexa

Möhippa/Svensexa

Vi försöker komma så nära era önskemål som möjligt och sköter alla bokningar och reservationer till er,  möjligheterna här är oändliga!

Bröllop/Fest

Bröllop/Fest

Tredagarsbröllop med mat och dryck i överflöd är det mest populära alternativet hos oss. I Polen har man råd att lyxa till det!

Trippelstaden

Shopping, sol och bad på Polska Rivieran, historia och kultur…allt det finner ni just här!

Gdynia

Gdynia

”Bulwar”, vackra stränder, fina uteserveringar och bra shopping.

Sopot

Sopot

Polens Riviera!

Gdansk

Gdansk

Historiska byggnader och bärnstensgatan Mariacka med massvis med smyckesbutiker.

Vi gör din resa unik…

… men först behöver vi din hjälp!

För att vi ska ta fram en offert till er behöver vi veta perioden för resan, hur många personer det gäller, vad ni har för syfte och önskemål och vilken prisklass ni har tänkt er.

Beskriv gärna hur drömscenariot ser ut så ska vi göra allt för uppfylla era önskemål.

Hälsningar Agata & Kinga

Kontakta oss!

Med hjälp av formuläret nedan eller ett mail till
info@systrarnaspolen.se

Du kan även nå oss på +46 (0) 735 12 88 73


Följ oss!

@Facebook

@Instagram

#systrarnaspolen